Tulosta sivu

Neve oli kesällä 2017 tukemassa Arctic Circle Disc Golfin järjestämää, nuorille ilmaista Frisbeegolf-leiriä. Nguyen Thanh Tri, eli tutummin Tohtori kirjoitti leiristä jutun, olkaapa hyvä!

29.–30.7.2017 pidettiin Lapin Urheiluopistolla ja sen ympäristössä nuorten frisbeegolf-leiri. Leirillä oli innostunutta ja vastaanottavaista osallistujaa. Eka päivää sää oli hyvää mutta tokalla päivällä sää ei suoranaisesti suosinut, onneksi meillä oli käytössä sisäliikunta tila joka helpotta harjoitteleminen. Muuten ilmapiiri oli hyvää!

1

 

 

 

29.7.2017
Lauantai alkoi luennolla, jonka jälkeen siirryttiin opiston tekonurmikentälle harjoittelemaan. Aloitimme kunnon alkuvenyttelyllä ja sen jälkeen käymme vähän teknikoita läpi. Pari tunti treenaamisen jälkeen siirrymme ruokailemaan. Ruokailun jälkeen siirrymme urheiluhalli missä leiriläiset pelailevat erilaisia pallopelejä sekä saa käyttävät trampoliineja. Sen jälkeen tehtiin pallokentälle 2 eri harjoitus aluetta, joissa treenaamme puttaus+ lähipelit sekä Draivaminen eli pitkäheitto. Ensimmäinen ryhmä aloitti puttausharjoituksesta, jossa putattiin 3m lähtien aina 7m saakka sekä sama ryhmä harjoitteli lähestymisiä 15m alkaen aina 45m saakka, jossa tarkoituksena saada kiekko 10m läheisyyteen koria. Kolmas ryhmä harjoitteli avausheittoja eli draivia, tarkoitus heittää mahdollisimman pitkälle, viimeinen mittauspiste oli 60m päässä heittoviivalta. harjoitusten jälkeen osa porukasta lähti uimaan ja osa taisi mennä läheiselle radalle harjoittelemaan itsekseen.

fg5fg4fg3fg2


 

30.7.2017
Sunnuntai aloitettiin pallokentällä lämmittelyllä. Kun paikat ovat auki niin käymme läpi edellisen päivää opeista ja pidimme muutama piste jossa pidettiin pienimuotoinen kisa. Rakensimme 2 puttaus piste, 2 lähestymispiste ja 2 draivaus piste sillä ryhmiä meillä oli 2.

fg6


Kisat ovat tiukkaa sillä kaikki leirilaiset ovat hyvää jossakin osa-alueessa missä näky edellisen päivää treenaamisen ja tämän päivän kertaus jälkeen. Kisa jälkeen siirrymme taas ruokailemaan Santasportille. Ruokailu jälkeen olikin vuorossa leikkimielinen kisa oukun radalla. Kisan aikana käytiin läpi frisbeegolfin sääntöjä ja kisatilanteita, sekä tuloskortin täyttämistä.
fg7Tämän jälkeen oli kokoontuminen kokoushuoneeseen missä pidettiin leiri päätös ja loppu palaute leirilaiselta. Jäämme kilpailuista palkintoja sekä leiripaketti leirilaiselle eli kaikki osallistujat saivat kiekon palkinnoksi osallistumisestaan leirille. Lopuksi leirilaiset menivät vielä uimaan. 

Kiitokset osallistujille, isot kiitos sponsoreille sekä ohjaajille Nguyen Thanh Tri ” tothori”, Nguyen Nhu Hung, Tero Rantanen, Jani Kilpeläinen, Juuso Heikkinen ja Cecilia Haaverinen.

Arctic Circle Disc Golf tiimi kiittää…

fg8